Beauty Science

Energieverbruik en lichaamssamenstelling – Beauty Science

Of het doel nu het verliezen van lichaamsvet is of het doen toenemen van de magere spiermassa, sporters en lichamelijk actieve personen moeten een goed samengesteld trainingsprogramma volgen, in combinatie met een verminderde calorieëninname, maar moeten de eiwitinname handhaven.

Voeding, in voldoende hoeveelheid en substantie, is van fundamenteel belang voor een gezonde groei en ontwikkeling van het geraamte en het botweefsel, vooral voor lichamelijk actieve mensen en sporters.

De blends kunnen ook gebruikt worden om je maaltijden te verrijken. We geven tips en ideeën om heerlijke recepten te bereiden, zoals smoothies, maaltijdvervangers, sauzen, soep, taarten, ijs, pannenkoeken, etc…

The Beauty Science blends kenmerken zich door de aanwezigheid van nutritionele vereisten waar formules aan moeten voldoen om de voedings- en gezondheidsclaims van de EU en FDA te vermelden. De gebruikte claims zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewijs.

1. Topsupplementen samengesteld door het combineren van vegetarische wei van hoge kwaliteit, plantaardig eiwit, gezonde vetten, vezels, vitaminen, mineralen en fytonutriënten, om de lichaamssamenstelling te verbeteren voor esthetische redenen of voor sportprestaties.

2. Voedingssupplementen met een hoge nutriëntendichtheid om een gezonde en actieve levensstijl te bevorderen.

De natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit verschaffen een hoge nutriëntendichtheid voor een toename van de droge spiermassa en een afname van het lichaamsvet.

3. Zorgvuldig gekozen ingrediënten gebaseerd op officiële claims voor de handhaving van normale bloedcholesterolconcentraties, een normale leverfunctie, normale bloedglucoseconcentraties, een normaal energieproducerend metabolisme.

4. Een synergistisch goed samengestelde, veganistisch en vegetarisch gecertificeerde formule om het weefsel- en gewrichtsherstel te bevorderen, evenals de gewrichtsmobiliteit, het onderhoud/behoud van bindweefsel, de spierfunctie en de neurotransmissie, onderhoud van botten, haar, huid en nagels.