Body Science

BS Body Science = Peri-work-out-voeding

De producten van het BS Body Science-gamma concentreren zich op de zogenaamde ‘peri-work-out-voeding’.  Dat is de voeding in de uren voorafgaand aan en volgend op een work-outsessie en tijdens de work-out zelf.

De verschillende formules zijn erop gericht om de ‘nutriënt timing-strategie’ te bevorderen en zodoende de prestatie te maximaliseren, evenals de aanpassingen als gevolg van de training. Want er is aangetoond dat de inname van enkele fundamentele voedingsstoffen voor, tijdens en na verschillende vormen van lichaamsbeweging een gunstige impact heeft op een aantal factoren die van invloed zijn op de gezondheid, de prestatie en het herstel.

De Body Science blends kenmerken zich door het feit dat elke formule transparant is en dat elke batch in een laboratorium gecontroleerd is door een derde partij. Er zijn alleen geverifieerde en door de EU en de FDA toegestane substanties gebruikt.

Niet te veel, niet te weinig. Precies de juiste hoeveelheid.

1. Topsupplementen samengesteld door het combineren van plantaardig eiwit, gezonde vetten, vezels, mineralen en fytonutriënten van hoge kwaliteit, om de kracht, snelheid en weerstand te vergroten.

2. Voedselsupplementen met een hoge nutriëntendichtheid ter bevordering van een gezonde en actieve levensstijl.

De natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit verschaffen een hoge nutriëntendichtheid om de sportspecifieke kracht te vergroten.

3. Zorgvuldig gekozen ingrediënten gebaseerd op officiële claims om de weerstand (hoge of lage intensiteit), behendigheiddstraining, snelheid over korte afstanden en explosiviteit te verbeteren.

4. Synergistisch goed samengestelde, veganistisch en vegetarisch gecertificeerde formules, om te voldoen aan de bio-energetische vereisten van optimale technische, biomotorische en fysiologische sporttraining.

Peri-work-out-formules

1. Pre-work-out-supplement

3. Na lichaamsoefeningen
2. Tijdens lichaamsoefeningen

4. Geschikt voor veganisten, vegetariërs, alleseters, flexitariërs