Bosbessen pannenkoek met witte chocolade

Bosbessen pannenkoek met witte chocolade

Ingrediënten voor 4 personen:

4 porties Protira naturel

1 ½ theelepel bakpoeder

Een beetje zout

1 eetlepel kristalsuiker

250ml plantaardige melk

2 eetlepels zonnebloemolie

125g bosbessen

70g gedroogde veenbessen

150ml plantaardige room

150g witte chocolade

1 theelepel vanilla extract

Bereiding:

Doe de Protira, het bakpoeder, het zout en de suiker in een kom. Voeg de melk en de olie toe en meng goed. Laat het deeg 5 minuten rusten.

Vet een pan in met de zonnebloemolie en verwarm ze op een middelhoog vuur. Doe 1 eetlepel deeg per pannenkoek in de pan. Indien de pan groot genoeg is kan je er meerder tegelijk bakken. Bak de pancakes totdat er aan de bovenkant luchtbelletjes verschijnen.

Draai de pannenkoeken op met een spatel en bak aan beide zijden goudbruin.

Smelt de witte chocolade en roer er de room onder. Haal de pan van het vuur en doe het vanille extract erbij. Roer goed. Schenk de witte chocoladesaus over de pannenkoeken en strooi er de bessen overheen. Serveer meteen.

Protira Crunch

  • 78% eiwitten of 25,25 g per portie,
  • Geleidelijke en continue opname van proteïnen,
  • Alternatief voor ei en geraffineerde suiker in gebak,
  • Mix van hoogwaardige en hoog gedoseerde vegan proteïnen als bron van aminozuren,
  • Combinatie van concentraten, isolaten en hydrolysaten,
  • Kan je helpen om je gewicht en je lichaamssamenstelling op peil te houden,
  • Als post-workout om het weefselherstel te stimuleren,
  • Vegan gecertificeerd BE-V2018.024.

Geef een reactie