Go Veggie

Go Veggie

De voedingsstoffen die aangetroffen worden in algen, fruit en groenten hebben een hoge nutriëntendichtheid. De zin ‘een regenboog eten’ is een eenvoudige manier om te onthouden dat je zo veel mogelijk kleurafwisseling in je dieet moet krijgen, zodat je je inname van een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen kunt maximaliseren. Elke kleur heeft zijn eigen unieke set fytochemicaliën. Deze fytochemicaliën geven fruit en groenten hun levendige kleur en hun gezonde eigenschappen.

Onze Veggie Blends bevatten een grote verscheidenheid aan algen, fruit en groenten met verschillende kleuren en ingrediënten van hoge kwaliteit met een hoge macro- en micronutriëntendichtheid. De blends kunnen ook gebruikt worden om je maaltijden te verrijken. We geven tips en ideeën om heerlijke recepten te bereiden, zoals smoothies, vleesvervangers, sauzen, soep, taarten, ijs, pannenkoeken, etc…

Onze Veggie Blends kenmerken zich door de aanwezigheid van alkalische en zure substanties. Deze twee verschillende groepen hebben tegengestelde, maar aanvullende eigenschappen. Het lichaam heeft beide nodig om het zuur-base-evenwicht in stand te houden.
1. Topsupplementen samengesteld door het combineren van eiwitten, koolhydraten, gezonde vetten, vezels, mineralen en fytonutriënten van hoge kwaliteit om het zuur-base-evenwicht te bevorderen met een regenboog aan voordelen.
2. Voedingssupplementen met een hoge nutriëntendichtheid ter bevordering van een gezonde en actieve levensstijl.
De natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit verschaffen een hoge nutriëntendichtheid in een geconcentreerde en calorievriendelijke vorm, met het vermogen om het evenwicht in het lichaam te herstellen.
3. Aanvulling van het elektrolytenevenwicht, verschaffing van energie, handhaving van het redoxevenwicht, stimulering van spierherstel en –groei.
4. Geschikt voor nutriënt timing om de prestatie en spieraanpassing te optimaliseren.

Peri-work-out-formules

1. Pre-work-out-supplement

3. Na lichaamsoefeningen
2. Tijdens lichaamsoefeningen

4. Geschikt voor veganisten, vegetariërs, alleseters, flexitariërs