Return Policy

Terugkeerbeleid

U kan enkel een item terugsturen wanneer het intact en compleet is, en in geval van een voedingssupplement, wanneer de verpakking ongeopend is.

U heeft het recht om het aangekochte item terug te sturen (herroepingsrecht) binnen 14 dagen zonder dat u een reden hoeft op te geven. Binnen deze tijdsspanne kan u het item onderzoeken, evalueren of uitproberen zoals u ook in een fysieke winkel zou kunnen doen.

De periode van het herroepingsrecht is vastgesteld op 14 dagen, startend op de dag dat u het item in bezit heeft gekregen. Hiermee bedoelen we de dag waarop u (of een derde persoon door u aangeduid) het pakket heeft ontvangen. Wanneer u de overeenkomst herroept, zal u onmiddellijk de reeds uitgevoerde betalingen terugkrijgen, inclusief verzendkosten, in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroeping hebben ontvangen. Wanneer u slechts een deel van uw bestelling terugstuurt, zal u geen vergoeding ontvangen. We zullen dezelfde betalingsmethode gebruiken om de terugbetaling uit te voeren dan diegene die gebruikt werd voor de oorspronkelijke betaling, tenzij u uitdrukkelijk een andere manier hebt gevraagd. Er zullen geen extra kosten voor deze terugbetalingen bijgerekend worden. Wij worden aangeraden te wachten met de terugbetaling totdat we het geretourneerde item ontvangen hebben of totdat u heeft aangetoond dat de goederen naar ons verzonden zijn.

Nadat u besloten heeft het item terug te sturen, moet u dit product zo snel mogelijk opsturen, in iedere geval binnen 14 dagen. U bent verantwoordelijk voor de directe kosten van het terugsturen van producten. U bent ook verantwoordelijk voor elke waardevermindering van de producten dat resulteert in het gebruik van de goederen dat verder gaat dan wat nodig is om de aard, de eigenschappen en het effect van de goederen te bepalen. In dat geval zijn wij gerechtigd om de waardevermindering te compenseren met het terugbetaalde bedrag.

Indien u uw rechten voor de terugroeping wenst aan te spreken, gelieve volgende instructies te volgen via deze link: https://BSFood.shipping-portal.com